هزینه‌ها و شرایط سفر به شیراز

شهر چهارفصل شیراز یکی از جذاب‌ترین نقاط گردشگری کشور است. در این نوشته می‌خواهیم با هم بهترین زمان رفتن به شیراز، هزینه‌های این سفر و سایر نکاتی که لازم است بدانید را با هم بررسی کنیم تا بتوانید یک سفر اقتصادی و لذت‌بخش به شیراز داشته باشید.

اگر برای برنامه ریزی سفر به شیراز، شرایط آب و هوا را می‌خواهید در اولویت قرار دهید، توجه داشته باشید که در حالت کلی می‌توان گفت شیراز از آب و هوای نسبتا معتدل و خوبی برخوردار است. همه افرادی که تجربه مسافرت به شیراز در اردیبهشت را دارند، معتقدند این شهر در اردیبهشت از نظر آب و هوا دارای بهترین شرایط بوده و برای مسافرت کاملا مطلوب است.

همچنین سفر به شیراز در پاییز یکی دیگر از بهترین زمان‌هایی است که می‌تواند تجربه بی‌نظیری برای شما به همراه داشته باشد. پیشنهاد می‌کنیم از جاذبه‌های گشتنی شیراز در فصل پاییز غافل نشوید.

خلوت ترین و ارزان ترین زمان سفر به شیراز

سفر به شیراز در ارزان‌ترین زمان، هزینه‌های مسافرت شما را تا حد شگفت آوری کاهش می‌دهد. بی‌شک بهترین زمان برای سفر به یک شهر از نظر قیمت، زمانی است که کمترین مسافر روانه آن شده باشد؛ بنابراین برای کاهش هزینه‌ سفر بهتر است در روزهای خلوت به شهر موردنظر سفر کنید.

شهر شیراز هرساله از ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشت و از نیمه شهریور تا اوایل مهر ماه، در اوج ترافیک مسافرانی است که برای تماشای جاذبه های شیراز به این شهر سفر می‌کنند.

اگر هزینه سفر در الویت تصمیم‌ گیری شما برای مسافرت قرار دارد، پیشنهاد می‌کنیم شیراز را در اوایل پاییز و اواخر زمستان برای مسافرت انتخاب کنید.

خوش آب و هواترین زمان برای سفر به شیراز

نماد فصل بهار در شیراز، بهار نارنج است؛ بازدید از شهر شیراز در بهار سبب می‌شود تا در کوچه و خیابان‌های شهر، عطر بهار نارنج شما را مدهوش کند. بی‌شک یکی از بهترین فصل‌ها برای مسافرت به این شهر از نظر زیبایی و جذابیت، فصل بهار است. آب و هوای این شهر در فصل بهار ملایم بوده و با نسیم خنکی همراه است. تجربه گشت و گذار در شیراز در فصل بهار قطعا برای شما لذت‌بخش و فراموش نشدنی خواهد بود.

آن قدر هر فصل شیراز دیدنی است و انتخاب فصل در سفرتان به این شهر موثر است که یک مطلب کامل را به معرفی بهترین زمان برای سفر به شیراز اختصاص داده‌ایم.

سفر به شیراز در فصل برگزاری جشنواره ها

در طول تاریخ شهر شیراز میزبان جشنواره‌های مشهوری همچون جشن هنر شیراز بوده و هست. برخی از مهمترین جشنواره‌هایی که هرساله در شهر بهار نارنج برپا می‌شوند عبارتند از:

جشنواره بزرگداشت شیراز: این جشنواره که در تقویم رسمی کشور نیز ثبت شده،‌ برای بزرگداشت شیراز در ۱۵ اردیبهشت ماه برپا می‌شود و گاهی اوقات تا پایان ماه نیز ادامه دارد. هدف از برپایی این مراسم آشنایی گردشگران با فرهنگ، تاریخ، هنر، آداب و رسوم و آیین‌های شهر تاریخی شیراز است.

آداب و رسوم قبل از عید نوروز: یکی از رسوم زیبای شیرازی‌ها را از یک ماه قبل عید نوروز می‌توانید مشاهده کنید. اهالی شهر در این مدت به بازار رفته و لباس و پارچه نو به رنگ‌های روشن، سرخ یا زرد خریداری می‌کنند، و در خانه‌ها شیرینی عید درست می‌کنند تا به استقبال نوروز بروند.

رفتن به حوض ماهی در چهارشنبه آخر سال: یکی دیگر از آداب و رسوم مردم شیراز، رفتن به حوض ماهی در چهارشنبه آخر سال یا چهارشنبه سوری است. این حوض که یکی از جاهای گردشی شیراز محسوب می‌شود، در گوشه غربی آرامگاه سعدی قرار دارد.

حضور در شاهچراغ در زمان تحویل سال: اکثریت مردم شیراز در زمان تحویل سال به حرم حضرت شاهچراغ می‌روند و با روشن کردن شمع به استقبال لحظه تحویل سال می‌روند.

عروسی درخت نارنج: یکی دیگر از رسوم جالب در شیراز قدیم، عروسی درخت نارنج است. در زمان گذشته در هر کوچه و خیابانی، درخت نارنج به چشم می‌خورد و اگر در یک سال محصول این درختان کاهش می‌داشت، اهالی آن منطقه برای درخت عروسی می‌گرفتند و زنان محل در این عروسی شرکت می‌کردند.

یکی از شاخه‌های درخت را می‌بریدند و سپس تور نازکی روی درخت می کشیدند، بر روی آن شکر پنیر می‌پاشیدند و ترانه های محلی شیرازی خوانده و شادی می‌کردند. در نهایت نیز بر این باور بودند درخت در سال بعد بارور شده و محصول خوبی می دهد.

راهنمای سفر به شیراز

انتخاب نوع وسیله نقلیه اولین مسئله مهمی که هنگام مسافرت باید مد نظر داشته باشید؛ زیرا قیمت بلیط اتوبوس، قطار و هواپیما برای سفر متفاوت است. مسافت تهران تا شیراز در حدود ۹۳۰ کیلومتر بوده و این بدان معنا است که سفر زمینی به این شهر از تهران، تقریبا بیش از ۱۰ ساعت به طول خواهد انجامید.

سفر به شیراز با ماشین شخصی

در صورتی که قصد مسافرت با خودرو شخصی به شیراز را دارید، شما باید مسافت حدود ۹۳۰ کیلومتر را از تهران به سوی شیراز،‌ طی کنید. سفر به شیراز با ماشین شخصیسبب می‌شود تا در طول مسیر از شهرهایی مانند اصفهان و کاشان نیز بازدید کنید. هزینه بنزین شما برای رفت و برگشت از تهران به شیراز با احتساب بنزین آزاد،‌ حدود ۵۰۰ هزار تومان خواهد شد.

سفر به شیراز با قطار

سفر به شیراز با قطار یکی از راه‌های مقرون‌به‌صرفه و پرطرفدار است. قیمت بلیط قطار از تهران به شیراز از ۲۴۵ هزار تومان شروع می‌شود و بسته به تعداد کوپه، نوع قطار و تاریخ حرکت به نسبت افزایش خواهد یافت. زمان حدودی رسیدن به مقصد شیراز از مبدا تهران با قطار حدود ۱۵ ساعت است.

سفر به شیراز با اتوبوس

سفر به شیراز با اتوبوس یکی از راه‌های ارزان برای کاهش هزینه‌‌های سفر است؛ هزینه بلیط اتوبوس برای مسیر یک طرفه از تهران به شیراز حدوداً ۱۹۰ هزارتومان برای هر نفر است.

سفر به شیراز با هواپیما

شرایط سفر به شیراز با هواپیما، متفاوت‌تر از سفر با وسایل نقلیه دیگر است. انتخاب هواپیما هزینه مسافرت را کمی بالاتر می‌برد اما شما در سریع‌ترین زمان ممکن به مقصد خواهید رسید. قیمت بلیط هواپیما از تهران تا این شهر از ۶۲۰ هزار تومان شروع می‌شود و با توجه به ساعت پرواز، زمان پرواز و نوع هواپیما می‌تواند هزینه بالاتری داشته باشد. در این روش شما در کمتر از یک ساعت و بیست دقیقه به شهر بهار نارنج خواهید رسید.

اقامت در شیراز

تنوع بالای هتل‌ها،‌ ویلاها و اقامتگاه های بوم گردی شیراز،‌ دست شما را برای انتخاب بهترین اقامتگاه متناسب با بودجه خود،‌ کاملاً باز می‌گذارد. رزرو هتل، اقامتگاه، ویلا و سوئیت‌های شهر بهارنارنج با قیمت‌های متفاوت امکان‌پذیر است و انتخاب آن‌ها با توجه‌به سلیقه و بودجه شما می‌تواند متفاوت باشد.

قیمت سوئیت یا ویلا یک خوابه، دو خوابه، سه خوابه و بیشتر متفاوت بوده و هتل‌ها نیز بسته به امکانات، تعداد ستاره، ظاهر و تمیزی اتاق‌ها، نشانی و میزان دسترسی آن به جاذبه‌های گردشگری، جاهای دیدنی و مکان‌های تفریحی شیراز قیمت‌های متفاوتی دارند.

اگر به دنبال خاص‌ترین جاهای دیدنی شیراز می‌گردید، پاسارگاد یکی از آن‌هاست که در این مجله معرفی‌اش کرده‌ایم.

هزینه سفر به شیراز با اقامت در هتل

قیمت هتل‌های شیراز با توجه به تعداد ستاره، امکانات و دسترسی آن‌ها متفاوت است. هزینه یک شب اقامت در هتل‌های شیراز،‌ معمولاً از قیمت ۱۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و با توجه به امکانات و تعداد ستاره‌های هتل به چند میلیون تومان هم خواهد رسید.

هزینه سفر به شیراز با اقامت در ویلا و آپارتمان

هزینه اجاره آپارتمان و سوئیت از بازه شبی ۲۲۵ هزار تومان تا حدود ۳ میلیون تومان متغیر بوده و هزینه آن به متراژ سوئیت یا ویلا، تعداد نفرات و تعداد اتاق‌های خواب بستگی دارد.

هزینه سفر به شیراز با اقامت در بوم گردی

اگر می‌خواهید در شیراز بیشتر به شما خوش بگذرد، پیشنهاد می‌کنیم اقامتگاه‌های بوم گردی را برای ماندن انتخاب کنید. این اقامتگاه ها با فضایی سنتی و البته امکاناتی مدرنی که دارند، تجربه لذت‌بخشی برای شما به‌همراه خواهند داشت. هزینه اقامت یک شب اقامت در اقامتگاه‌های بوم گردی شیراز از ۱۴۰ هزارتومان تا ۷۰۰ هزارتومان متغیر است.

برنامه ریزی سفر به شیراز برای دیدن جاذبه های شیراز

شیراز به دلیل جاذبه‌های گردشگری بسیاری که دارد، از اولین گزینه‌های انتخابی برای کسانی که قصد مسافرت دارند، به حساب می‌آید. این شهر تاریخی دارای دیدنی‌های متنوع و مطابق با هر سلیقه‌ای است. قبل از حرکت به سوی شیراز برای بازدید از مکان‌های تفریحی، تاریخی و گردشی شیراز برنامه‌ریزی کنید تا از زمان خود به بهترین شکل ممکن استفاده نمایید.

جاهای دیدنی که در برنامه سفر به شیراز باید بگذارید

آرامگاه سعدی، حافظیه، ارگ کریم خان، مسجد نصیرالملک، باغ ارم، نارنجستان قوام، تخت جمشید، پاسارگاد،‌ باغ عفیف آباد و … از مهم‌ترین جاهای دیدنی شهر شیراز هستند.


جاهای تفریحی که در برنامه مسافرت به شیراز باید بگذارید

همان‌طور که اشاره کردیم شیراز جاهای تفریحی بسیاری دارد که حتما از بازدید آن‌ها شگفت‌زده خواهید شد. برخی از بهترین جاهای تفریحی شیراز عبارتند از:

پارک کوهستانی دراک: پارک دراک یکی از متفاوت ترین پارک های کوهستانی جنوب کشور است که در پای کوه دراک شهر شیراز قرار دارد.

لونا پارک: این پارک یکی از قدیمی‌ترین پارک‌های ایران با قدمتی ۳۰ ساله است.

پارک جنگلی پالایشگاه: این پارک جنگلی که به کاج‌های بلندش معروف است یکی دیگر از مکان‌های تفریحی شیراز محسوب می‌شود.

پارک جنت: پارک جنت یا همان باغ جنت یکی از تفرجگاه‌های مهم شیراز است که به سبب داشتن راهرو های متعدد و احاطه شده با درختان کاج وسرو تصویری از باغ ارم را در ذهن شما تداعی می‌کند.

پارک آزادی: این پارک به عنوان بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین بوستان شیراز شناخته می‌شود.


نکات سفر به مصر برای سفری ارزان‌تر

کشور مصر یکی از جذاب‌ترین کشورهای تاریخی جهان است که می‌توانید به آن سفر کنید. در این نوشته می‌خواهیم به چند نکته بپردازیم که با رعایت آن‌ها هم سفر بهتری را تجربه خواهید کرد هم هزینه‌هایتان کم‌تر می‌شود.

راهنمای مصری مجرب بگیرید

اگر خودتان به تنهایی به مصر سفر می کنید و می خواهید بهترین سفرتان را رقم بزنید، حتما به دنبال راهنما و تورلیدری خوب باشید. برنامه ریزی برای سفر به مصر آنچنان که تصور می کنید به نسبت دیگر کشورهای اروپایی آسان نیست. چرا که همیشه اتفاقات غیرقابل پیش بینی زیادی پیش می آید و شما با جوامع محلی کوچک سر و کار خواهید داشت. از برنامه ریزی برای محل اقامت تا حمل و نقل تا بازدید از جاذبه های معروف وجود یک تورلیدر بسیار کمک کننده است. حتی برای بسیاری از افرادی که عادت به تنها سفر کردن و کوله گردی دارند نیز، در مصر توصیه می کنیم که حتما مسیرهای این کشور را به همراه یک تورلیدر سپری کنید. چرا که مصر کشوری، بسیار منحصر به فرد و دشوار برای سفر است مخصوصا اگر شما هیچ تجربه قبلی در سفر به آن نداشته باشید.

اگر در تور مصر شرکت می کنید، دقت کنید که تور شما شامل بیمه مسافرتی نیز باشد. بسیاری از آژانس های مسافرتی امکاناتی نظیر بیمه را برای مسافرانشان در نظر می گیرند. بعد از انتخاب تور، حتما شرایط بیمه را بخوانید و از گزینه های مختلف آن راجع به سلامتی، گم شدن چمدان ها و وسایل و … مطلع شوید. سعی کنید توری را خریداری کنید که وسایل شما را هم بیمه کرده باشد. در این صورت با خیال راحت تر سفر خود را شروع خواهید کرد و حتی دیگر نگران دزدیده شدن آن ها نخواهید بود.

با بعضی از بیمه ها شما برای تمام مسائل مربوط به پزشکی و آسیب ها، نیز پوشش داده خواهید شد. در اصل هیچ کدام از شما دلتان نمی خواهد که با حالتی بیمارگونه سفر خود را به پایان برسانید. بهتر است در مورد بیمه مسافرتی خود دقیق شوید و با تک تک موارد و مفاد آن آشنا باشید.

چانه زنی را یاد بگیرید

از نکات سفر به مصر مهارت داشتن در چانه زنی درباره قیمت هاست. یکی از مهم ترین مهارت هایی که برای سفری عالی در مصر نیاز دارید، مهارت برخورد و مذاکره است. همه موضوعات و اجناس، در مصر قابل مذاکره هستند. بنابراین نگران پیشنهاد پایین دادن در مورد قیمت ها نباشید. با این کار به کسی توهین نخواهید کرد، بلکه شاید بتوانید با کمترین هزینه سفری ارزان به مصر را تجربه کنید. از خرید یک بطری آب معدنی در مغازه گرفته تا خرید سوغاتی در بازار سنتی مصر، تاکسی های دارای کیلومتر شمار و … مذاکره و چانه زدن مجاز است.


مراقب افراد کلاه بردار باشید

مراقب باشید که در مصر به چه کسانی اعتماد می کنید. در نکات سفر به مصر تاکید می کنیم که بسیاری از مردم به دنبال پول شما هستند. عموما گفته می شود که زمانی که با کسی وارد گفتگو و صحبت می شوید در همان دقایق اول می فهمید که شخص مقابلتان چطور آدمی است و آیا می توانید به او اعتماد کنید یا خیر؟ اگر دیدید که شخصی بسیار زیاد موضوع پول را وسط می کشد، قید او را بزنید. با این حال در میان بسیاری از مردم محلی افراد قابل اعتماد زیادی را پیدا خواهید کرد. تنها کافی است که با آن ها سر گفتگو را باز کنید.

نکته: اگر کسی به شما نزدیک شد و گفت که یک فروشگاه عطر دارد یا کلمه عربی “بخشش” به معنای “انعام” را بیان نمود. به او به عربی بگویی “لا، شکراً” به معنای “نه، متشکرم”  و به راه خود ادامه دهید.

همیشه ابتدا قیمت را بپرسید

در نکات سفر به مصر همیشه قبل از خرید آب، نوشابه، شیرینی و در کل هر چیز دیگری که می خواهید در فروشگاه خریداری کنید قیمت آن را بپرسید. همیشه مغازه هایی وجود دارند که اجناس خود را به قیمتی کمتر به فروش می رسانند. کافیست کمی با فروشنده بر سر قیمت کمی صحبت کنید تا قیمت اجناس خود را پایین بیاورید. با این وجود کمی وقت گذاشتن و گشت و گذار در بازار و شهر به شما آشنایی بیشتری راجع به قیمت ها خواهد داد.

از سیستم مترو قاهره استفاده کنید

سیستم متروی قاهره یکی از سیستم های کارآمد و شگفت انگیز در این شهر است که ممکن است در مواجه با آن تعجب کنید. وجود توریست و گردشگر در مترو بسیار کم اتفاق می افتد. در نتیجه ممکن است با نگاه تعجب برانگیز مردم محلی روبرو شوید. آیا می دانستید که سیستم متروی قاهره اولین سیستم مترو از دو سیستم مترو ساخته شده در سراسر قاره آفریقا است؟

در قاهره از تاکسی های آنلاین استفاده کنید

آیا می دانستید که اپلیکیشن اوبر Uber در قاهره نیز قابل استفاده است؟ اپلیکیشن هایی همانند اوبر در قاهره نیز کاربر دارند. در نکات سفر به مصر می توانید اوبر را بر روی گوشی خود نصب کنید. یادتان باشد که اگر برای اولین بار از این اپلیکیشن استفاده می کنید، اولین سفر شما رایگان خواهد بود. از این سفر رایگان به هر کجا در مصر که بخواهید می توانید استفاده کنید. مثلا برای ترانسفر فرودگاهی می تواند بسیار مشکل گشا باشد. هر چند در شهر قاهره تاکسی ها، بسیار امن و فراوان هستند اما با اوبر خیال خود را راحت کنید.

کفش های راحت بپوشید

پوشیدن کفش های پیاده روی یا کفش های راحتی مناسب مانند صندل در نکات سفر به مصر واجب است. مطمئنا شما گاه به گاه می توانید دمپایی یا صندل بپوشید، اما دقت کنید که خیابان های قاهره و اکثریت کشور مصر کثیف هستند. برای همین بهتر است در اکثر موارد، کفش های جلو بسته و پوشیده تر نیز به همراه داشته باشید.

هماهنگ با محیط لباس بپوشید

قبل از اینکه به مصر سفر کنید حتما راجع به نوع پوشش در این کشور تحقیق کنید. بسیاری از گردشگران با همان لباسی که در کشور خودشان می پوشند به مصر می آیند و این کار اشتباه است. در نتیجه بهتر است که در انتخاب لباس خود دقت کنید. در نکات سفر به مصر به خانم ها توصیه می کنیم که پوشیده لباس بپوشند. کشور مصر کشوری مسلمان است درنتیجه بیشتر قوانین کشورمان ایران نیز در آن کشور اجرا می شود. در هنگام ورود به مساجد باید کاملا حجاب خود را رعایت کنید.

اهرام ثلاثه

بسیاری از گردشگران و توریست ها نمی دانند که اهرام ثلاثه در کجای مصر قرار دارد. اهرم و اسفنکس از ورودی ایستگاه تاکسی چندان دور نیست. بسیاری از تورها، تاکسی ها و اپراتورهای گردشگری، به همکاران خود در این ناحیه کمیسیون می دهند تا گردشگران را به یک شترسواری ۲ ساعت یا اسب سواری تا اهرام ترغیب کنند. در حالی که تنها با ۵ دقیقه پیاده روی ساده به ورودی اهرام می رسید.

نکاتی دیگر:

  • دست های خود را در هر فرصتی که به دست می آورید، بشویید.

  • در مناطق و رستوران هایی غذا بخورید که مردم محلی در آنجا غذا می خورند. طبعا بیشتر مردم محلی می دانند که کدام رستوران ها، غذای سالم تر و خوشمزه تری می پزند.

  • مراقب جای پای خود باشید. در واقع بسیاری از خیابان ها و پیاده روهای قاهره پر از چاله است که اگر مراقب نباشید و جلوی پای خود را نبینید ممکن است درون آن بیفتید. مچ پایتان پیچ بخورد و یا حتی تا زانو در چاله بیفتید. بنابراین از نکات سفر به مصر توجه به قدم های خودتان است.

  • در عبور از خیابان مراقب باشید. خیابان های قاهره همانند خیابان های ایران بسیار شلوغ هستند. با کمی دقت می توانید به راحتی از میان ماشین ها عبور کنید. در ضمن اگر پلیسی به شمادرخواست انعام داد، این کار را موضوعی عادی تلقی کنید. شاید آن پلیس در عبور از خیابان به شما کمک کرده باشد و در نتیجه از شما برای چنین کار ساده ای انعام درخواست کند.


هزینه سفر به باکو چقدر است؟

یکی از پرطرفدارترین مقاصد گردشگری برای ایرانیان در این سال‌ها، شهر باکوی آذربایجان است. در این نوشته می‌خواهیم هزینه‌های سفر به این شهر را با هم بررسی کنیم.

باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان، شرقی‌ترین پایتخت قاره‌ی اروپا و بزرگ‌ترین شهر و همچنین بزرگ‌ترین بندر جمهوری آذربایجان است. این شهر در ساحل غربی دریای خزر در شبه‌جزیره‌ی آب‌شوران قرار دارد و یکی از مناطق نفت‌خیز جهان به شمار می‌رود. با توجه به روند پیشرفت باکو، طولی نمی‌کشد که به یک دبی جدید در آسیا تبدیل خواهد شد. در واقع پس از سال ۲۰۱۴ و درآمدهای نفتی آذربایجان، این کشور مسیر پیشرفت را با سرعتی بالا درمی‌نوردد، به‌طوری که اکنون به یکی از محبوب‌ترین نقاط گردشگری منطقه تبدیل شده است.

سفر به آذربایجان و باکو برای ما ایرانی‌ها به دلیل ارزش بالای دلار و حتی منات، یکی از سفرهای نسبتاً گران محسوب می‌شود، با این حال اکثر هموطنان‌مان در طول تعطیلات (به‌خصوص تعطیلات نوروز که در آذربایجان نیز جشن گرفته می‌شود)، تمایل دارند به این کشور سفر کنند. البته در ایام غیر پیک می‌توانید به قیمت خوب و مناسب با وضعیت اقتصادی‌تان، به این کشور سفر کنید. اگر به‌دنبال سفر به باکو هستید، این مطلب را از دست ندهید؛ زیرا در ادامه هزینه سفر به این شهر زیبا را از ابعاد مختلف بررسی می‌کنیم.

قیمت تور باکو

سفر به باکو با تور می‌تواند به نوعی باعث کاهش هزینه‌های سفر شود. قیمت تور باکو در فصل‌های مختلف سال متغیر است؛ اما در حال حاضر، حداقل قیمت تور هوایی باکو برای سفر سه روزه، از حدود سه میلیون تومان آغاز می‌شود و برای سفر یک هفته‌ای، مبلغی در حدود ۶ میلیون تومان باید بپردازید.

شهر باکو به‌علت داشتن موقعیت مناسب برای گردشگری از نظر مناظر طبیعی، دیدنی‌های تاریخی باکو و مکان‌های تفریحی که دارد، هر ساله پذیرای تعداد زیادی از گردشگران ایرانی به خود است. به دلیل مناظر طبیعی‌ای که این کشور دارد، تور زمینی باکو بهترین انتخاب برای گردشگران است تا در حین مسیر از جاذبه‌های طبیعی کشور آذربایجان دیدن کنند. هزینه‌ی سفر زمینی به باکو حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان تا دو میلیون تومان و نهصد هزار تومان برای چهار روز و سه شب می‌شود.

هزینه خورد و خوراک در باکو

در سفر به باکو، طیف متنوعی از رستوران‌های لوکس، معمولی، فست فودها و کافه‌ها پیش روی شما است. با افزایش گردشگران باکو، تعداد رستوران‌های نزدیک به مناطق گردشگری بیشتر و بیشتر شده است که مبالغ زیادی برای غذاهای محلی دریافت می‌کنند؛ به‌خصوص در رستوران‌های خیابان نظامی و نزدیک به میدان فواره که قیمت غذاها گران‌تر است؛ اما اگر قبل از سفر تحقیق کنید، می‌بینید که قیمت غذاهای محلی باکو چندان گران نیست و می‌توانید با پرداخت مبلغی مناسب، غذاهای زیادی میل کنید. به‌عنوان مثال، در رستورانی که غذاها را با قیمت‌ مناسب عرضه می‌کند، هزینه‌ی سالاد و غذای اصلی حدود هشت دلار می‌شود. در رستوران‌های محلی‌تر می‌توانید همین غذا را با نصف قیمت سفارش دهید. در بیرون از شهر باکو هم قیمت غذا برای یک نفر بیشتر از ۴-۵ دلار نمی‌شود.

فست فودهای زیادی در باکو فعالیت می‌کنند و گردشگران می‌توانند با هزینه‌ای بسیار کمتر، دلی از عزا درآورند. از آنجا که اغلب اقامتگاه‌های باکو، یک وعده صبحانه‌ را در خدمات خود ارائه کرده یا مبلغی حدود ۲٫۷ دلار را برای صبحانه دریافت می‌کنند و برخی مهمان‌خانه‌ها نیز با دریافت حدود ۵٫۴ دلار به مهمانان شام می‌دهند، هزینه‌ی خورد و خوراک به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌یابد.

هزینه اقامت در هتل های باکو

در باکو به هیچ عنوان برای پیدا کردن محل اقامت به مشکل برنمی‌خورید؛ چراکه در این شهر زیبا انواع و اقسام محل‌های پذیرایی از مسافران، از هاستل و مسافرخانه گرفته تا هتل‌های بسیار لوکس و تماشایی، فراهم شده، هرچند قیمت هتل‌ های باکو با توجه به میزان ستاره‌های هتل و امکانات آن متفاوت است. قیمت هاستل در باکو بسیار معقول است و با حدود ۴ دلار می‌توانید یک تخت در اتاق‌های همگانی هاستل داشته باشید. اگر موقعیت جفرافیایی هاستل و داشتن اتاق شخصی برای‌تان مهم است، باید نرخ را تا حدود ۳۰ دلار بالا ببرید.

با توجه به اینکه اجاره‌ی آپارتمان به تعداد شب‌های اقامت بستگی دارد و نه تعداد افراد، پس اجاره‌ی آپارتمان برای کسانی که خانوادگی یا گروهی سفر می‌کنند، خیلی مقرون‌‌به‌صرفه‌تر از گرفتن اتاق است و هزینه‌ی اقامت در باکو به‌شدت پایین می‌آید. قیمت اجاره‌ی آپارتمان از حداقل شبی ۱۰ دلار شروع می‌شود و به‌طور متوسط ۵۷ دلار هزینه برمی‌دارد.

قیمت یک هتل خوب و با کیفیت از شبی ۴۰ دلار شروع می‌شود. اگر هتل در مرکز شهر باشد یا در طبیعت، ساحل یا مناطق خاص واقع شده باشد، قیمت آن در مقایسه با هتل‌های برون‌‌شهری یا ساده بیشتر است. اتاق هتل‌های چهارستاره‌ی معمولی حدود ۵۲ دلار قیمت دارد؛ این نرخ برای هتل‌های چهار ستاره‌ی لوکس تا شبی ۷۶ دلار هم می‌تواند بالا برود و بالاترین قیمت برای هتلی مثل هتل فورسیزن باکو است که متوسط قیمت اتاق‌های آن ۲۹۰ دلار می‌شود.

هزینه حمل و نقل در باکو

باکو شهر چندان بزرگی نیست؛ اما سیستم حمل‌ونقل عمومی کارآمدی دارد و در کنار تاکسی و اتوبوس، گزینه‌های متنوعی همچون مترو، مینی‌بوس، دوچرخه و قطار برقی در آن وجود دارد. رفت‌وآمد در باکو فوق‌العاده ارزان است. هزینه‌ی مترو و اتوبوس برای سفر یک‌طرفه فقط ۰٫۱۲ دلار است. هزینه‌ی اتوبوس برای جابه‌جایی از فرودگاه بین‌المللی حیدر علی‌اف به مرکز شهر باکو تقریباً ۰٫۹۰ دلار می‌شود. بلیط الکتریکی باکو را با نام باکی کارت (BakıKart) می‌شناسند که قیمت آن به‌همراه شارژ معادل ۱٫۱۷ دلار و بلیط کاغذی، ۰٫۱۸ دلار می‌شود. با باکی کارت می‌توانید از تمامی خطوط اتوبوس و مترو استفاده کنید و ۱۰ بار سوار مترو و ۱۰ بار سوار اتوبوس شوید و به این ترتیب هزینه‌ی حمل‌ونقل‌تان را کاهش دهید.

قیمت بلیط هواپیما تهران - باکو، بین یک میلیون و صد هزار تومان تا چهار میلیون و پانصد هزار تومان است. در صورتی هم که تمایل به سفر زمینی تهران - باکو دارید، در جریان باشید که بلیط اتوبوس تهران - باکو، ۲۸۰ هزار تومان است.

هزینه بازدید از بهترین جاهای دیدنی باکو

قیمت جاذبه‌های باکو تفاوت چشمگیری با سایر شهرهای آذربایجان دارد؛ به‌عنوان مثال، ورودی موزه‌ها یا جاهای اصلی گردشگری باکو بیشتر به قیمت کشورهای اروپای غربی شباهت دارد. به‌طور میانگین قیمت ورودی جاذبه‌های اصلی باکو حدود ۳٫۸ تا ۸٫۲ دلار است و هزینه‌ی ورود به اکثر جاذبه‌های باکو نظیر موزه‌ها، برج دختر و کاخ شیروان شاه معمولاً ۵٫۹۰ دلار و هزینه‌ی سفر به آتشگاه و کوه آتشین با استفاده از حمل‌ونقل عمومی کمتر از ۱۰ دلار، بازدید از موزه فرش آذربایجان تقریباً ۴ دلار و ورودی پارک آبی دالغا بیچ برای روزهای عادی ۳۰ دلار و روزهای شنبه و یکشنبه، ۴۱ دلار می‌شود. گشت‌وگذار در شهر و دیدن جاهای توریستی با وسایل حمل‌ونقل عمومی دشوار است، پس ترجیحاً از تورهای روزانه‌ی شرکت‌های مختلف استفاده کنید تا سفر راحت‌تری داشته باشید که حدود ۲۷٫۳ دلار هزینه برمی‌دارد و شامل مبلغ ورودی مکان‌های توریستی نمی‌شود. تورهای خصوصی نیز گردشگران را با هزینه‌ی حدود ۷۰ دلار از باکو به قبوستان می‌برند.

اگر دلایل سفر به آذربایجان شما را وسوسه کرده به این کشور بروید، فصل بهار و تابستان بهترین زمان سفر به آذربایجان از نظر شرایط آب و هوایی است. اگر دوست دارید در فصل شکوفه‌ها به جایی سرسبز و خوش‌منظره سفر کنید، می‌توانید تور آذربایجان زمینی را انتخاب کنید؛ مزیت سفر زمینی این است که از زیبایی‌های مسیر نیز می‌توانید لذت ببرید و طبیعت منطقه آذربایجان ایران را نیز ببینید. البته امکان سفر هوایی به باکو نیز وجود دارد و اگر راحتی خود را به تماشای زیبایی‌های جاده ترجیح می‌دهید، می‌توانید تور آذربایجان هوایی را رزرو کنید.


سفر به ژاپن چقدر هزینه دارد

سرزمین آفتاب تابان، سرزمین شکوفه‌های گیلاس یا همان ژاپن، یکی از دیدنی‌ترین کشورهای جهان است و سفر به این کشور می‌تواند تجربه شگفت‌انگیزی را برای شما فراهم کند. در این نوشته می‌خواهیم بررسی کنیم هزینه‌های سفر به این کشور دیدنی چقدر است. پس در ادامه با ما همراه باشید.

بیشترین هزینه سفرهای خارجی مربوط به بلیط و اقامت است. اما شما باید به فکر عوارض خروج از کشور، هزینه پاسپورت و ویزا، هزینه ورودی جاذبه ها، هزینه خورد و خوراک، هزینه هتل و اقامت، ارز و غیره باشید. دقت کنید این نرخ‌ها با گذشت زمان تغییر می‌کنند، هرچند ما تلاش می‌کنیم داده‌ها را همواره به روز نگاه داریم. 

هزینه عوارض خروج از کشور

با توجه به قوانین جدید، شما باید برای اولین بار خروج از کشور دویست و بیست هزار تومان عوارض خروج از کشور بدهید. این هزینه برای دومین بار سیصد‌وسی‌ هزار تومان و برای بار سوم به بعد نیز، چهارصدوچهل هزار تومان است. 

هزینه پاسپورت و ویزا

اگر تا کنون اقدام به اخذ پاسپورت نکرده‌اید، باید بدانید نرخ این خدمت  در سال 1398 در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی به طور کلی مبلغ 330000 است. 

هزینه ویزای ژاپن در حال حاضر حدود 700 دلار است. البته شما می‌توانید اقدام به اخذ ویزای تک ژاپن نکنید و 995 دلار ویزا را به همراه هتل بگیرید. احتمال ریجکت شدن ویزای ژاپن را نیز همیشه در نظر داشته باشید و برای آنکه مطمئن‌تر شوید، از آژانس‌های معتبر اقدام به اخذ ویزا نمائید.

هزینه بلیط ژاپن

پس از دریافت پاسپورت و ویزای ژاپن، می‌توانید اقدام به خرید بلیط هواپیما ژاپن کنید. هزینه بلیط هواپیما ژاپن از تهران به عوامل مختلفی وابسته است. مثلا نوع صندلی انتخاب شده (اکونومی، بیزینس و فرست کلاس)، شهری که به عنوان مقصد وارد آن می‌شوید و ایرلاینی که انتخاب می‌کنید بر قیمت بلیط ژاپن تاثیرگذار است.  شما می‌توانید برای نارا، کویاسان، نیکو، هیروشیما، ایشیگاکی، اوزاکا، ناگویا، اوکیناوا، کیوتو، توکیو و دیگر مسیرها با ایرلاین‌های مختلفی نظیر ایرآسیا، الاتحاد، امارات، ترکیش آلیتالیا، ایرفلوت، اتریشی و قطری بلیط تهیه کنید. 

هزینه اقامت در ژاپن

حتما پیش از سفر رویایی خود به ژاپن، اقدام به رزرو هتل های ژاپن خواهید کرد. هزینه بهترین هتل های ژاپن مانند اینترکانتیننتال ژاپن 71054 ین در شب است. هتل هیلتون توکیو را نیز می‌توانید با 83898 ین برای یک شب رزرو نمائید. البته بسته به فصل سفر، تعداد همسفران و نوع اتاقی که انتخاب می‌کنید این عددها کاملا متغیر خواهند بود. برای اقامت در هتل های کپسولی یک ستاره نیز حدودا 3182 ین نیاز خواهید داشت. 

هتل های ژاپن به دلیل تراکم بالای جمعیت در این کشور، تقریبا گران هستند و می‌توانید هاستل و یا هتل های کپسولی را انتخاب کنید. البته که این نوع اقامتگاه‌ها، تجربه‌ای متفاوت برایتان می‌سازند. 

هزینه وسایل نقلیه عمومی

تا حرف از وسایل نقلیه عمومی می‌شود، یاد قیمت ارزان می‌افتیم اما در سفر به ژاپن اینگونه نیست و حمل و نقل می‌تواند یکی از گرانترین بخش‌های هزینه سفر به ژاپن برای شما باشد. حتما شما هم درباره قطارهای ژاپن که بسیار تندرو هستند شنیده‌اید. بلیط قطارهای تندروی این کشور حتی به صدها دلار نیز می‌رسد. اگر قصد سفر با تور ژاپن را دارید، حتما از قبل اقدام به تهیه پاس راه آهن ژاپن کنید که آن را با نام JR می‌شناسند. این پاس‌ها به شکل 7 روزه، 14 روزه و 21 روزه فروخته می‌شوند و به ترتیب 28300 ین، 45100 ین و 57700 ین قیمت آنهاست. هزینه‌ها با وجود داشتن این پاس‌ها بسیار منطقی‌تر است. برای سفرهای برون شهری و حتی سفرهای درون شهری می‌توانید از این قطارها استفاده کنید. اتوبوس‌ها هم اگرچه ارزانتر هستند اما زمان سفر را افزایش می‌دهند. برای بلیط مترو شهری نیز باید حدود 100 تا 200 ین در هر سفر هزینه کنید. هزینه سفر با اتوبوس‌های برون شهری می‌تواند تا 4500 ین باشد یعنی حدود ده هزار ین ارزانتر ولی سبب می‌شود که شما تا 7 ساعت وقت بیشتری برای این سفرها بگذارید. البته شما می‌توانید در این کشور به اجاره خودرو بپردازید. برای اینکار باید ابتدا گواهینامه بین المللی بگیرید. 

هزینه غذا در ژاپن

فرهنگ خاص غذایی مردم ژاپن را در سفر به این کشور نمی‌توان نادیده گرفت. ژاپنی‌ها یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی دنیا را دارند با وجود آنکه مواد غذایی ژاپن بیشتر وارداتی هستند اما جالب است بدانید که غذا در این کشور ارزان است. برای صرف غذا در ژاپن باید حدودا1500 ین هزینه کنید. البته که رستوران های لوکس ژاپن قیمت‌های بالاتری درند اما شما می‌توانید به رستوران‌های ارزانتر مراجعه کنید. فروشگاه‌های 100 ینی در ژاپن، فروشگاه‌هایی هستند که غذا، مواد اولیه، آب و تمام موارد تنها 100 ین قیمت دارند. البته اگر در هاستل اقامت کنید نیز می‌توانید با حدود 800 ین برای خود غذا طبخ کنید. میوه‌ها و سبزیجات تازه در ژاپن بسیار گران به فروش می‌رسند و می‌توانید برای غذاهای ارزان روی رامن، دونبوری و کاری حساب کنید که همگی از غذاهای ارزان ژاپن محسوب می‌شوند. خبر خوش اینکه گرفتن انعام در رستوران های ژاپن رایج نیست. 

هزینه بازدید از جاذبه های ژاپن

ورودی موزه‌ها و معابد ژاپنی که از مهمترین جاهای دیدنی ژاپن محسوب می‌شوند، بیش از 500 ین نیست. حتی در شهرهایی مانند کیوتو شما می‌توانید پاس معبد بگیرید. با پاس معابد با هزینه حدود 1200 ین می‌توانید به شکل نامحدود به معابد دسترسی داشته باشید. این پاس ها در شهرهای زیادی وجود دارند و می‌توانید با آنها بلیط جاذبه‌ها را با نرخ مناسبتری تهیه کنید. 

سایر هزینه های سفر به ژاپن

قیمت بنزین در ژاپن حدودا 130 ین است. شما در این کشور نیاز به سیم کارت دارید که در فرودگاه‌ها هم می‌توانید آن را تهیه کنید. هزینه مکالمه یک دقیقه‌ای حدودا 45 ین و اینترنت نامحدود نیز را می‌توانید با حدود 428 هزار ین از این سیم کارت تهیه کنید. 

با وجود تمام این نرخ‌ها، واضح است که هزینه تور ژاپن می‌تواند برای شما بسیار منطقی‌تر باشد، چرا که آژانس‌های مسافرتی به دلیل خرید عمده از هتل‌ها، ایرلاین‌ها و ... تخفیف‌های ویژه دارند و تلاش می‌کنند با کمترین هزینه‌ها، بهترین خدمات را دریافت کنند. به نوعی می‌توان گفت هزینه سفر به ژاپن با تور مناسب تر است. 


هزینه‌های سفر به سریلانکا

در این نوشته می‌خواهیم هزینه‌های سفر به یکی از جذاب‌ترین کشورهای توریستی جهان، یعنی سریلانکا را با هم بررسی کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

راهنمای سفر به سریلانکا 

سریلانکا دو فرودگاه بین‌المللی در کلمبو و ماتالا دارد.

سفر با قطار علاوه بر ارزان بودن، دیدن مناظر زیبای سریلانکا را نیز به همراه دارد. فقط یادتان باشد قطارها با سرعت کم حرکت می‌کنند و با تاخیر می‌رسند.

در «کلمبو» و شهرهای دیگر می‌توانید از اپلیکشن «اوبر» استفاده کنید. هزینه حمل و نقل در سریلانکا بالا نیست.

«توک‌توک» مانند کشورهای آسیای شرق در دسترس است. زمانی سوار شوید که سر قیمت توافق کرده باشید.

در مورد تخمین زمان مسیر مطمئن نباشید. جاده‌ها در اثر عبور گله‌گاو یا فیل ممکن است بند بیاید.

بدون کلاه ایمنی، موتور و اسکوتر سوار نشوید. پلیس، شما را جریمه خواهد کرد.

از اماکن دولتی به هیچ وجه عکاسی نکنید. در صورت عکاسی از اشخاص، اجازه بگیرید.

سریلانکا را با هند مقایسه نکنید. دو کشور با دو فرهنگ کاملا متمایز هستند.

ویزای سریلانکا

ویزای فرودگاهی یک ماهه برای عموم گردشگران دنیا که می خواهند وارد سریلانکا شوند، استفاده می شود. برای گرفتن این نوع ویزا نیازی به مراجعه سفارت نیست و با داشتن مدارک زیر در لحظه ورود به فرودگاه سریلانکا، ویزا دریافت خواهید کرد. در نظر داشته باشید که این ویزا قابل تمدید نیست. اسکن صفحه اول پاسپورت با حداقل 6 ماه تاریخ از زمان ورود به سریلانکا و اسکن عکس پرسنلی مورد نیاز است. هزینه ویزای 30 روزه سریلانکا 50 دلار است. داشتن بلیط هواپیما تهران کلمبو در صورت مراجعه به سفارت الزامی است. 

هزینه عوارض خروج از کشور

طبق قوانین جدید شما به هنگام مسافرت خارجی باید هزینه عوارض خروج از کشور بپردازید. مقدار این هزینه بر اساس تعداد دفعات خروج شما تعیین می شود. اصلی ترین مدرک لازم برای پرداخت عوارض، گذرنامه است. شما می توانید قبل از سفر عوارض را به صورت آنلاین پرداخت کنید و یا در گیتهای هوایی و زمینی هنگام خروج پرداخت نمایید. 

واحد پول سریلانکا

واحد پول رایج سریلانکا، روپیه است که با نماد LRK شناخته می شود. سکه های مرسوم این کشور  به صورت 25 و 50 سنت، 2، 5 و 10 روپیه ای می باشد. نرخ روپیه نسبت به دلار 0.0051 است.  با دلار سفر کنید و در مقصد تبدیل به روپیه کنید. 

هر روپیه سریلانکا شامل 100 سنت است. 

راه های سفر به سریلانکا و هزینه های آن

1.تورهای مسافرتی سریلانکا

2. سفر شخصی به سریلانکا

هزینه سفر به سریلانکا با تور

تور سریلانکا به مقاصد کلمبو، کندی و بنتوتا برگزار می شود. تورهای این مقصد معمولا یک هفته است. هزینه تور سریلانکا با توجه به تعداد روزهای مسافرت، نوع تور، پکیج سفر، هتل محل اقامت و سفر زمینی یا هوایی متفاوت است. اگر دنبال سفری راحت و آسان هستید پرواز هواپیما بهترین گزینه است. در حال حاضر میانگین قیمت تور سریلانکا 500 دلار است

سفر شخصی به سریلانکا

سفر شخصی برای کسانی که علاقه مند تجربه عمیق سفر با آزادی عمل هستند، گزینه جذابی است. بهترین راهی که می توانید از نزدیک و ملموس با فرهنگ جدید آشنا شوید . شما به دو روش می توانید سفر شخصی خود را انجام دهید. 

سفر هوایی به سریلانکا

سفر زمینی به سریلانکا

هزینه سفر هوایی به سریلانکا

بسته به نوع ایرلاین و کلاس پروازی مورد انتخاب شما قیمت بلیط هواپیما سریلانکا متغیر است. قیمت بلیط هواپیما کلمبو از 12 میلیون به بالاست. فراموش نکنید تاریخ سفر شما در قیمت بلیط هواپیما موثر است. 

هزینه سفر زمینی به سریلانکا

سفر زمینی به سریلانکا بسیار سخت است. شما بایستی از کشور پاکستان عبور کنید که گرفتن ویزای آن به راحتی امکان پذیر نیست. 

بهترین زمان سفر به سریلانکا

بهترین زمان برای سفر بین ماه دسامبر تا آوریل است. البته اگر رفتن به سواحل هم در برنامه سفر شماست، زمان مناسب سواحل غربی و جنوبی سریلانکا ماه می تا اکتبر است. همچنین فصل مناسب سواحل شرقی هم در همین بازه زمانی آذر تا فرودین است.

هزینه اقامت در سریلانکا

شما در سریلانکا گزینه های مختلفی برای اقامت دارید که به سلیقه،سبک سفر و میزان بودجه شما بستگی دارد. هزینه اقامت در هتلهای کلمبو به صورت زیر است:

هزینه هتل در سریلانکا

قیمت هتل های ۳ ستاره کلمبو: بین 3000 تا 5900 روپیه سریلانکا

قیمت هتل های ۴ ستاره کلمبو: بین 7900  تا 11800 روپیه سریلانکا

قیمت هتل های ۵ ستاره کلمبو: بین 13000 تا 19000روپیه سریلانکا

هزینه هاستل در سریلانکا

برای گردشگرانی که دنبال سفر اقتصادی هستند، اقامت در هاستل بهترین گزینه است. هزینه اقامت در هاستل کلمبو  بین 2000  تا 6000 روپیه سریلانکا است.

هزینه هاستل در سریلانکا برای سفر ارزان مناسب است. 

هزینه حمل و نقل در سریلانکا

سریلانکا از لحاظ حمل و نقل کشور ارزانی محسوب می شود. هزینه حمل و نقل روزانه شما به طور متوسط 7000 روپیه سریلانکا خواهد بود. شما در کلمبو به وسایل حمل و نقل درون شهری اتوبوس، توک توک و تاکسی دسترسی دارید. 

هزینه تاکسی در سریلانکا: هزینه تاکسی در این کشور ارزان است. نرخ متوسط تاکسی از 50 روپیه سریلانکا به بالاست

هزینه توک توک در سریلانکا: نرخ متوسط توک توک از 150 تا 200 روپیه سریلانکا است.

هزینه اتوبوس در سریلانکا: رایجترین و ارزانترین وسیله حمل و نقل درون شهری سریلانکا است. هزینه بلیط یک طرفه اتوبوس 25 روپیه سریلانکا است. اتوبوسها از ساعت 6 صبح تا 12 شب فعال هستند.

شما همچنین می توانید از اپلیکیشنpick up me، Uber و Gett برای جابجایی در  شهر کلمبو استفاده کنید.

هزینه ی غذا در سریلانکا

شما بر اساس سلیقه و بودجه خود می توانید انواع  از رستوران‌ها، کافه ها و فست فودها را برای صرف غذا انتخاب کنید. به طور متوسط شما روزانه 1400 روپیه هزینه غذایی خواهید داشت.

رستوران ارزان: 50 تا 100 روپیه سریلانکا

رستوران اقتصادی: 100 روپیه  تا 200 روپیه سریلانکا

رستوران لوکس: از 300 روپیه سریلانکا به بالا

فست فودهای زنجیره ای مانند مک دونالد: حدود 97 روپیه سریلانکا

هزینه خوراک و مواد غذایی در سریلانکا

برنج سفید: هر کیلو 114 روپیه سریلانکا 

نان: 78 روپیه سریلانکا 

تخم مرغ 12 عددی: 255 روپیه سریلانکا 

یک بطری آب 1.5 لیتری: 80 روپیه سریلانکا 

شیر: هر لیتر 245 روپیه سریلانکا 

گوشت قرمز: کیلویی 1000 روپیه سریلانکا

پیاز: 467 روپیه سریلانکا 

سیب: کیلویی 163 روپیه سریلانکا

گوجه فرنگی: 155 روپیه سریلانکا 

پرتقال: کیلویی 163 روپیه سریلانکا 

موز: کیلویی 185 روپیه سریلانکا 

سیب زمینی: کیلویی 185 روپیه سریلانکا 

هزینه تفریح و جاذبه های گردشگری در کلمبو

شما از برخی جاذبه های گردشگری مانند ریتاگالا، می توانید رایگان دیدن کنید. با هزینه تعدادی از تفریحات در سریلانکا آشنا شوید: 

باغ وحش پیناولا: 750 روپیه سریلانکا

آکواریوم واترورلد: 500 روپیه سریلانکا

قلعه ریچموند: 100 روپیه سریلانکا

موزه راه آهن: 500 روپیه سریلانکا

قایق سواری: 1900 روپیه سریلانکا

سافاری: 1960 روپیه سریلانکا

هزینه پوشاک و لباس در سریلانکا

با قیمت برخی پوشاک و لباس در سریلانکا آشنا شوید:

قیمت لباس تابستانی برند زارا: 3744 روپیه سریلانکا

قیمت شلوار جین برند لیوایز: 5282 روپیه سریلانکا

قیمت کفش ورزشی نایک: حدود 10291روپیه سریلانکا

قیمت کفش چرمی مردانه: حدود 5614 روپیه سریلانکا

هزینه تفریح در سریلانکا به برنامه شما بستکی دارد.

هزینه موبایل در سریلانکا

سریلانکا رتبه دوم هزینه ارزان موبایل دنیا را دارد. دو اپراتور اصلی سریلانکا ایرتل (Airtel)  و موبی تل Mobitel)) هستند که شما می توانید برای تهیه سیم کارت به آنها مراجعه کنید. شرکت موبی تل به دلیل گستردگی شبکه، بهترین گزینه برای گردشگران است. معمولا داشتن سیم کارت داخلی هر کشور در سفرهای بلند مدت به صرفه است. اگر سیم کارت ایرانی در سفر خود استفاده می کنید قبل از سفر نسبت به هزینه رومینگ اپراتور خود مطمئن شوید.

هنگام خرید سیم کارت در سریلانکا باید اصل پاسپورت همراهتان باشد.